Nyelv:
Hasznos oldalak Vevőszolgálat
Elérhetőség Írjon nekünk! Hírlevél
Keresés
Kertészeti áruház -> Fűnyírótraktorok -> Fűgyűjtős
MTD Platinum RD 75 fűnyírótraktor <<  Vissza
Gyártó: MTD
Motor: 25
Gyűjtő: 300
Ajánlatkérés
Leírás Specifikáció Képek Videók Értékelés Csomagajánlat Dokumentumok
Összehasonlít

Hidrosztatikus hajtás (Hydrostat)

 

A legújabb technológiával kifejlesztett, önkenő szivattyúval ellátott hajtómű rendkívül robosztus és kevés karbantartást igényel fűnyíró traktoroknál.

Jelentősége abban áll, hogy a mi gyűjtőseinknél az előre- és hátramenetet ugyanúgy, mint a sebességet, fokozatmentesen, kuplungolás vagy kapcsolás nélkül, lábpedállal lehet változtatni.

A kormányt mindkét kezével foghatja.
Ezáltal finoman, hajszálpontosan irányítható a traktorJó eszközzel a munka szórakoztatóvá válik. Ön az MTD széles termékköréből pontosan kiválaszthatja azt a fűnyírót, vagy fűnyíró traktort ami az igényeinek legjobban megfelel.

 

 

A kert nagysága
A kert mérete döntő fontossággal bír a szükséges vágásszélesség szempontjából. A fűnyíró vagy fűnyíró traktor megfelelő méretének kiválasztásához a táblázat nyújt segítséget.

 Terepadottságok
Dombos, meredek vagy egyenetlen terepen, nehezen hozzáférhető helyeken kerékhajtással és nagy átmérőjű hátsókerékkel rendelkező fűnyírót válasszunk. Fűnyírótraktornál a jobb vonóerő érdekében nagyobb kerekeket, kiváltképp domboldalakon pedig túlnyomásos kenésű motorral rendelkező mellett döntsünk. Nagyobb, egyenetlen felületű gyepterület esetén javasolt a lengő felfüggesztésű fűnyíró szerkezet, amely a talajhoz igazodik.

Fás, cserjés vagy virágágyásokkal tarkított kertben fontos a szűk fordulókör és a nagyfokú manőverezhetőség. Az MTD traktorok AutoDriveTM - vagy Hydro meghajtással rendelkeznek, ezáltal jól manőverezhetőek és könnyebben dolgozhatunk velük fák és bokrok között.

Egyszerű, kényelmes kezelés
A fűnyírás egyszerűségét és kényelmét számos funkció biztosítja, mint például a fel- és leszerelhető gyűjtő, a központilag állítható vágásmagasság, valamint kerékhajtású modelljeink több menetfokozata.

Mulcsozós fűnyírónál a kések és a ház formai kialakítása légkeverést eredményez a házon belül, ami a levágott füvet újra és újra visszakeveri a késekhez, addig, amíg komposztanyag nem képződik
Mulcsozás, gyűjtés, oldalkidobás
A fűnyírás során a levágott füvet többszörösen felaprítjuk (mulcsozás), majd közvetlenül felhasználhatjuk természetes zöldtrágyaként. Alkalmazása különösen nyári hónapokban javasolt, hogy a füvet megóvja a kiszáradástól.
A professzionális és hibátlan fűnyírás érdekében a levágott füvet összegyűjthetjük és külön komposztként kezelhetjük.A kosár ürítését majdnem minden traktor modellnél már kényelmesen az ülésből is megtehetjük.

A gyűjtő nélküli fűnyírók vagy traktorok a füvet oldalra dobják ki és elsősorban magas és nedves fűnél jelentenek előnyt.
Modelljeink közül sok a két vagy a három funkciót egyidejűleg nyújtja, illetve megfelelő tartozékok segítségével átszerelhető. Ezeket a gépeket felismeri a 2 az 1-ben és 3 az 1-ben logóról.

A részletekben rejlik a lényeg

 


Ergonómikusan kialakított elemek Szűk fordulókör a jó manőverezéshez Talajkímélő felfüg-gesztés


Gyepkímélő gumik Leszállás nélkül üríthető gyűjtőzsák A kétkéses hátsó kidobású traktoroknál a szembeforgó kések a legrövidebb úton juttatják a kaszálékot a gyűjtőbe

 

1. Vágás
2. Gyűjtés
3. Mulcsozás


Figyelem!

A négyütemű kerti kisgép motorok motorolaj-feltöltés nélkül kerülnek kereskedelmi forgalomba!
Az alkalmazott motorolajok minősége 40 %-kal is befolyásolhatja a kerti kisgép motorok átlagos élettartamát.
Ajánlott olaj:

 

<< Vissza a főoldalra
Termékek A-Z-ig  |  Biztonságtechnikai adatlapok A-Z  |  ÁSZF Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Elírási hibákért felelősséget nem vállalunk.
-->