Nyelv:
Hasznos oldalak Vevőszolgálat
Elérhetőség Írjon nekünk! Hírlevél
Keresés
Műtrágya -> Fejtrágyák -> Lombtrágyák
Fitohorm kukorica lombtrágya <<  Vissza
Gyártó: FITOHORM KFT
Hatóanyag: N 20%+ZN
Kiszerelés (kg): 20 kg
Ajánlatkérés
Leírás Specifikáció Képek Videók Értékelés Csomagajánlat Dokumentumok
Összehasonlít

Fitohorm Euro Öko Kukorica

 

Összetétel:

Nitrogén (N)      200g/l

Cink (Zn)        20000 mg/l

Kelátképző

 

Jellemzők:

Fitohorm Euro Öko Kukorica a kukorica kiemelt cinkpótlásra kifejlesztett oldatműtrágya. Nitrogéntartalma a növény számára azonnal felvehető, és hasznosítható formát képvisel, mely segíti a növény tápanyagfelvételét, valamint a növényben található egyéb tápanyagok forgalmát/hasznosulását. Mivel a cink javítja a nitrogén hasznosulását, a termék összetétele még kifejezettebb hangsúlyt nyer.

A kukorica cink-utánpótlására legalkalmasabb a kelatizált cinket tartalmazó műtrágyák használata, erre kiválóan alkalmas a Fitohorm Euro Öko Kukorica nevű magas mikroelemtartalmú oldatműtrágya.

A cinkhiány jelentősen megváltoztatja a növényi anyagcsere folyamatoka. Jelentős szerepe van a klorofill felépítésében és annak összetartásában egyaránt. Relatív hiánytokozhat a talaj magas Ph értéke, magas mésztartalom, illetve magas foszfortartalom egyaránt vagy együttesen.

 

Dózis: 5l/ha

<< Vissza a főoldalra
Termékek A-Z-ig  |  Biztonságtechnikai adatlapok A-Z  |  ÁSZF Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Elírási hibákért felelősséget nem vállalunk.
-->