Új termékcsoport az Agroker palettáján


Your garden, your life

azaz  „a Te kerted a Te életed” 

 

hangzik a Stiga hitvallása. Ennek megfelelően arra törekszenek, hogy a leginnovatívabb, a legkomfortosabb, a legjobb minőségű termékeket vigyék a kerti-gépek piacára. Ennek a „Svédországban született” igen jó nevű kerti-gép családnak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kizárólagos márkakereskedője az Agroker Holding Zrt., az importőr döntése alapján.


Az értékesítést a nyíregyházi központunkban lévő Kertészeti Raktáráruházunk végzi de regionális központjainkban is megtalálhatóak a termékek, elsősorban Fehérgyarmaton, Mátészalkán, Kisvárdán és Mezőzomboron.


A készletek feltöltése folyamatosan zajlik, érkeznek a motoros kaszák, láncfűrészek, fűnyírók és fűnyírótraktorok, köztük a STIGA PARK gépcsaládjának cserélhető adapteres frontkaszás modelljei.

Miért válasszon Stiga gépet?

 


Lássuk tehát, mik ezek a hosszú életű konstrukciós jellemzők, és milyen előnyöket nyújtanak az üzemeltetőnek:


-        gép elejére szerelt munkaeszközök

-        csuklós kormányzás

-        erős, vízszintes és függőleges síkban is csukló alváz

-        hidrosztatikus hajtóművek.Természetesen a STIGA gyárt hagyományos fűnyíró traktorokat, elektromos és robbanómotoros fűnyírókat, motoros kaszákat, ágaprítókat és láncfűrészeket is.                             

A gépek kiváló anyagokból készülnek esztétikusak, jó minőségűek, a legtöbb egyszerűen, szerszám nélkül üzembe-helyezhető.
Bízunk benne, hogy Önt is rövidesen STIGA kerti-gép tulajdonosként üdvözölhetjük!


Tekintse meg teljes Stiga kínálatunkat ide kattintva.Vásárlás és további termékinformáció:Agroker Holding Zrt. - Vegyes üzletága


4400 Nyíregyháza, Kinizsi út 2.


Tel.: 70/3310-445 vagy 70/3310-446


E-mail: vegyes@agrokerholding.hu
Kérjen ajánlatot!