Tisztelt Partnerünk!


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara – a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) közreműködésével – idén is megrendezi az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását. A III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow–Mezőfalva május 23-24-én várja az agrárszakembereket; az eseményre ingyenes a belépés.

A nagyszabású rendezvényre tisztelettel invitálunk minden kedves partnerünket. 
Jöjjön el Ön is a Fejér megyei Mezőfalvára május 23-án vagy 24-én!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által életre hívott, első ízben tavalyelőtt megrendezett NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow bemutató és kiállítás az ország legnagyobb szántóföldi szakmai rendezvénye. Két éve a 130-nál több kiállítóra az esemény két napja alatt több mint 15 ezer látogató volt kíváncsi. 

A NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow az ország egyetlen olyan álló- és mozgógépes szabadtéri kiállítása, ahol a mezőgazdasági gépek legszélesebb kínálata megtekinthető. A mozgó gépbemutatón működés közben figyelhetik meg a látogatók a szántóföldi munkákat ellátó legmodernebb eszközöket, gépeket, gépkapcsolatokat.

Ez a két nap széles körű tájékozódási pont a gazdálkodóknak, és a gépbemutatók mellett az Agroker Holding Zrt. parcellájánál gép, alkatrész és termesztéstechnológiai újdonságokkal is készülünk. 
A látogatók közvetlenül szerezhetnek olyan releváns és naprakész információkat, amelyek segítik őket a fejlődést biztosító döntések meghozatalában.

A belépés a látogatók számára díjmentes, ahogy a parkolás is.

Várjuk Önt és munkatársait a rendezvényre, bízunk abban, hogy találkozunk májusban Mezőfalván.

További részletek a rendezvényről:

Agroker Holding Zrt. 
tel: 06 70 375 5327 
gep@agrokerholdig.hu