Szerviz

Tájékoztatjuk tisztelt partnereinket, hogy 2019. február 01-től változnak szerviz üzletágunk munkadíjai:


Massey Ferguson javítás: 9500 Ft plusz áfa/munkaóra

Egyéb gépek javítása: 6500 Ft plusz áfa/munkaóra

Kiszállási díj: 170 Ft plusz áfa/km


Az árváltozás jogát fenntartjuk !


Szerviz üzletágünk, a széles portfóliónk legfiatalabb tagja 2013 tavasszal indult el.

5 szakképzett szervizes kollégával állunk ügyfeleink szolgálatáram nyíregyházi és fehérgyarmati székhellyel.

Szervizünk szolgáltatása: a gép üzletág által forgalmazott gépek értékesítés előtti átvizsgálása, üzembe helyezése, valamint ezen eszközök garanciális és azon túli szervizelése. Az általunk forgalmazott gépek javításán kívül szolgáltatásunk vállaljuk egyéb márkákra is kiterjed.

Képzett szaktudású kollégáink laptoppal, speciális szoftverekkel, diagnosztikai eszközökkel, szerszámokkal és a Massey Fergusson szervizeléshez elengedhetetlen komplett információs adatbázissal rendelkeznek.

A gépek javítását szerelőink elsődlegesen a partnerek telephelyein végzik, de lehetőség van a javításra mind a nyíregyházi, mind a fehérgyarmati telephelyünkön. Alkatrészraktárunkból azonnal biztosítjuk a leggyakrabban szükséges alkatrészeket, rendelés esetén akár egy napon belül.

Az Agroker Holding évtizedek óta foglalkozik a vevői igényeket kielégítő mezőgazdasági erő- és munkagépek, valamint kedvező ár-érték arányú alkatrészek forgalmazásával.

Az általunk forgalmazott géptípusokhoz alkatrészeket, illetve kenőanyagokat biztosítunk.

Kiemelt alkatrészellátást biztosítunk több külföldi gyártó termékeihez, melyek felett területi vagy országos kizárólagossággal rendelkezünk.