Vadász

Az Agroker Holding Zrt. több mint 10 éve töretlen sikerrel foglalkozik vadászati felszerelések forgalmazásával. 2009-ben a cég központi telephelyére, a Kinizsi utca 2. szám alá költözött, ahol egy közel 200 m2-es üzlethelyiségben sikerült berendezkedni. Tapasztalt, jól képzett és hozzáértő kollégáink várnak minden kedves érdeklődőt.


Vadászathoz kapcsolódó termékeket és segédeszközöket forgalmazunk: 


Golyós, sörétes vadászfegyvereket, önvédelmi marok- és lőfegyvereket, sport- és légfegyvereket, valamint ezek lőszereit. Továbbá vadászati kiegészítő cikkeket, optikát, segédeszközöket, vadászruházatot, vadász lábbeliket.


Arra törekszünk, hogy nálunk az alacsonyabb jövedelműtől a tehetősebb vásárlóig mindenki megtalálja és meg tudja vásárolni az igényelt árucikket. 

Golyós fegyverek közül forgalmazzuk a Sauer, Mauser, Frankonia, Steyr, Rössler, Merkel, Ceska Zbrojovka és a Baikal gyár által gyártott fegyvereket.


Sörétes fegyverekben olasz fegyverek közül forgalmazzuk a Beretta, Baikal, Benelli, Bettinsoli, Remington, Winchester fegyvereket. 


A kiegészítők körén belül minden, ami a ruházkodáshoz és a felszereléshez kell, megtalálható nálunk: hátizsák, vadászhívó síp, távolságmérő eszköz, egészségügyi csomag, töltényöv stb. Egy sikeres vadászat utáni vacsorához többek között nagyon szép míves, vésett vagy ónból készült ivópoharat is vásárolhat nálunk. Jelentős volument képvisel a vadászruházat és a vadász lábbelik.Minden kedves vásárlónkat nagyon nagy tisztelettel és szeretettel várjuk, és megpróbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy elégedetten távozzanak!